PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

14 de desembre 2005

BON NADAL I FELIÇ ANY 2006

Està rumiant llunes. Tractant de posar-li al Nadal la flama ardent de la il·lusió. Porta en un sac, junt amb les seves estrelles, paraules que tenen gust a: pau, amor, solidaritat, comprensió, amistat. Estaven totes assegudes al límit d'un banc anomenat vida, esperant que algú les replegués a la motxilla del seu cor.

Està rumiant somnis. Tractant de posar-li al Nadal la flama brillant de la germanor. Porta als llavis somriures que tenen sabor a mel, canyella, cirera. Sabors dolços que abracen als nens de joguines solidàries.

Està rumiant contes. Tractant d'inventar un Nadal ple de colors, amb volves de neu que brillen des de la terra al cel. Porta a la butxaca un mirall encantat, aquell que es mira, veu els laberints obscurs de desigs oblidats. Una mirada neta els converteix en realitat.
 
contador de visitas
contador de visitas