PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

04 de gener 2006

UN VIATGE DE SOMNI

Van pujar a un autocar, eren 9 companys de Badalona (Herminia, Azucena, Araceli, Esperança, Àngeles, Maria, Yolanda, Mari Carmen i Toni), ens sentien lliures però molts junts en les nostres emocions, duien a l'equipatge del cor, l'alegria i la il.lusió pel viatge i l'aventura que anavem a iniciar; van pujar al cel i els àngelets ens van concedir la gràcia del riure i de l'humor i a mi el regal de compartir tres dies amb persones genials. Després van baixar a la terra i ens van presentar a un àngelet, l'Olga i el meu regal es va ampliar. Petons¡


LA FINESTRA


És de nit, la lluna em persegueix, tanco la finestra però la seva llum es cola i m'atrapa. Escric en horitzontal, amb lletra fina, cal·ligrafia llegible. L'estela suau del llapis va deixant paraules enllaçades, vocables vius com ànimes alienades, expressions gramaticals de tota mena, encerts ortogràfics i un harmònic concert accentual. El full es va omplint de fades blaves: invencions, històries, poemes, contes... que fa la nit?, que fa la lluna? com és possible que hagi arribat fins aquí?, "amant", perquè qui ama crea i qui ama és etern. Deixant en llibertat les meves paraules, la meva imaginació, els meus somnis, aquestes vides fantàstiques que tots duen al nostre interior, deixant que parlin totes les meves veus.
La nit i la lluna s'han aliat i escric. Escriure és ballar en aquest full, deixar que les paraules dansin silenciosament, i sentir que la paraula em fa més humana.
 
contador de visitas
contador de visitas