PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

19 de gener 2006

PAPERS
Hi ha papers carregats d'històries, carregats de sentiments i simbolismes. Avui començaven de nou el viatge de tornada cap el nostre país; mans negres haurien volgut aturar-los del seu camí; perquè hi ha mans que viuen constantment creant por, mans aspres que desconeixen la llibertat, mans intolerants, mans insolidàries..., no saben que aquests papers, aquestes cartes d'amor i desesperació tenen la força dels sentiments mantinguts al llarg del temps i res els detindrà fins tornar novament a casa seva.

CERTES COSES

Certes coses:
L'amor és un cert poema escrit de distintes maneres,
un mateix sabor que mai sap igual.
La vida és certa història que es repeteix
viscuda per distintes persones.
Les mateixes vivènvies que no es viuen igual,
alguns l'aclamem
i altres l'escriuen en decadència
però jo
jo visc per recordar-te
encara que no tingui de la meva part ni a la immensitat ni al temps
em jugo els meus instants en un atzar predestinat a no ser cert
per arribar a tu
per defensar el meu propi ideal... el meu ésser concret...
Per què no hauria d'invertir la meva vida, la meva història, el meu temps?
serà que sempre m'ha agradat allò desconegut, amo el repte...
no busco, trobo
i sempre ho millor arriba al meu costat i has arribat tu
perquè l'amor casualitat,
que certs ulls brillen en altres certs,
cert dia, a certa hora, en cert mateix temps...
Capritx de la vida... amor... un conte... una abraçada...
no busco desembolicar aquest assumpte
no intento saber de tu ja més.
Sé el teu rostre... sé la teva ànima...
... perquè coincidim en certes coses
que han marcat ja allò etern
coincidència... capritx...
seducció... sentiment...
i allò que és cert es que,
no tornarem a trobar-nos mai més,
però mai podré oblidar,
el teu somriure,
la teva abraçada,
els teus ...

JOIA


A l'alba somnio, al vesprejar somnio i al llarg del dia, encara que no plogui com avui, somnio. Em consta concebre no pensar en ell, el sento tan a prop meu, que necessito sortir del món real i aixecar el vol envers el món de la fantasia.
Que quelcom no pugui ser percebut pels sentits no significa que no existeixi, per això, encara que no els vegi, jo em fico les ulleres que em permeten creure en els àngels, però sobretot en un àngel especial. Sentir la presència d'un àngel a la vida és experimentar goig, i això és allò que sento quan escric pensant en ell.
Els antics egipcis anomenaven als seus déus "aquells que brillen", a demés també creien que el seu àngel protector era l'inspirador de la seva poesia, del seu art i de la seva filosofia. Ell és el meu inspirador, el meu daimon, el meu geni. Totes les persones creatives actuen des de la seva intuïció, i la funció de la musa o l'àngel consisteix únicament en mantenir oberts els canals creatius i fer que en la persona emani la comunicació entre allò conscient i allò inconscient.
Normalment els àngels són invisibles, però en contades ocasions poden manifestar-se davant nostre i jo vaig tenir el privilegi de poder detectar-li. La percepció més comú sobre l'aspecte d'un àngel és la d'un ésser de forma humana amb amples vestimentes blanques i dotats d'ales. L'àngel que jo vaig veure tenia les ales amagades sota l'abric però els seus ulls plens de llum li van trair.
Vivim en un món cada vegada més tecnificat, un món que assenyala que allò que anomenen intuïció no és altra cosa que un excés de la nostra imaginació, una societat que no vol creure que a l'estómac hi viuen papallones de colors, encara que ningú les vegi.A l'antiguitat Sócrates va dir: " Déu no es relaciona directament amb l'home". Tota comunicació i tracte entre déus i homes es porta a través dels esperits, tant en la vigília com durant el somni ". El meu àngel i jo no ens relacionen directament, el nostre tacte i comunicació es porta a través dels somnis, la paraula inventada i la intuïció, i totes juntes fan que la creació d'aquesta peça d'art sigui una de les joies que brillen al meu cor.
 
contador de visitas
contador de visitas