PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

27 de febrer 2006

PLOU

És diumenge. Plou. Els cristalls del finestral es taquen de llàgrimes cristal·lines que em duen un record desitjat: TU.
Recordar-te, pensar-te i escriure’t.
Omplir aquest full de totes les paraules relliscades al cristall, en la pluja, en aquesta gota d’aigua quina senzillesa i brevetat em posa suau, mirant-la des de darrera la finestra, en casa, pensant-te, sense que ningú em vegi.
Definir un instant, el moment precís del teu descobriment, el record, d’aquesta sensació de joia valuosa amagada dins del meu cor, una pòlvareda de felicitat que em treu una llàgrima es confon amb la gota d’aigua cristal·lina que es passeja per la finestra, i em neteja els ulls, les galtes, mentre em torno flor oberta pel record dels teus llavis, de la teva pell, de les carícies de les teves mans que em van treien una llàgrima de cristall, eixugant-me les paraules que sorgeixen del teu record, alienant-me des de dins cap en fora, sortint per una finestra imaginària que em porta, em trasllada a un univers quimèric on tu llegeixes les paraules que patinen per aquesta delicada finestra virtual.

EL QUADRE

Inventar un somni.
Anar pintant-lo com un quadre.
Traçar l’esperança de taronja,
emmascarar de vermell el present.
Encara que a vegades et pensis que el quadre s’obscureix i els seus colors es tornen tèrbols, saps que sempre hi haurà el blanc per minimitzar el seu impacte fosc, per tornar la mà envers la paleta i agafar d’altres colors:
blau clar com el cel, blau marí com el mar, groc com el sol, vermell com la rosa, i somriuràs quan vegis que el teu somni té el colors de la primavera i la força vital de saber que uns ulls acaronen un quadre inventat!
 
contador de visitas
contador de visitas