PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

01 de juny 2006

BADALONA: UNA CIUTAT ESPECIALAvui és diumenge. Badalona va a la platja amb el bikini de ratlles, és el model elegit, aquest estiu, pels caps de setmana. La seva camiseta marinera, el seu short blanc, les seves sabatilles de pedres precioses i el seu cistell de palla és el vestit que li acompanya en la seva cita amb el mar. La seva estimada platja; de lluny guaita el seu nou centre neuràlgic: el port. A la seva bossa no pot faltar algun llibre; la lectura distesa es converteix en un passeig inamovible junt a les ones del mar: " l'assignatura pendent en la cultura política és fer que viure en la ciutat, com deia Aristóteles, no sigui un simple viure junts, sinó viure junts bé, allò que inclou una preocupació pel bé comú..." Badalona una ciutat definida pels seus ciutadans és una ciutat plena de possibilitats que invita a participar.
Instants d'assossec, felicitat i, plaer ruixats amb gotes de perfum, que barrejats amb el salnitre del mar i el reflex daurat de la sorra, creen la fragància de la felicitat en un dia de mar, llum i pau. Badalona, se sent una ciutat especial a la vora del mar.
 
contador de visitas
contador de visitas