PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

02 de juny 2006

UN DIVENDRES A BADALONA

El divendres és el dia del soroll, de la gresca. El dia de festa que es consagra a la lluna i a la nit. El divendres té sabor a sucre i canyella. Canyella per fer amics, per tenir bon rotllo, per a trobar a algú que t'agafi de la mà i somriure junts. És el dia que es prega als planetes amor i fortuna. Els divendres tenen poder, fan que amb una trucada mental allò que desitges es presenti a l'instant, és la màgia dels encantaments. L'aroma del divendres és natural, enèrgic, favorable, és el perfum que pertorba els sentits.
Badalona una ciutat plena d'imatges i sorolls, una ciutat viva us convida avui a gaudir dels vostres sentits a la inauguració de la XX Fira del viatge, l'oci i l'aventura i les XXI Jornades Gastronòmiques, en un marc inoblidable com és la Rambla de la meva ciutat, a partir de les 18 de la tarda.
Resteu convidats/-des. Vingueu a Badalona¡¡¡
 
contador de visitas
contador de visitas