PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

20 de juny 2006

BADALONA

Aquesta és casa teva, veïna. Aquesta és casa teva veí. Comerciant, vigilant, governant, xofer, periodista, estudiant, jubilat, mestressa, esportista, dependenta, professor, jutgessa, obrer, metge, empresari que ve des de lluny..., Badalona és avui casa teva. Votant, manifestant, sindicalista, apolític, militant utòpic, militant actiu o passiu, radical, immigrant, rebel amb o sense causa, ecologista, pacifista... aquests carrers i aquests edificis són casa teva.
Viu-los i passeja-los des del nord fins al sud, des del mar fins la muntanya. Ciutadà/ ciutana lleial, pacient i hospitalari/a redescobriu la teva llar de sempre, des una altra perspectiva, la que tracta d'oferir-la als nouvinguts obrint el saló dels seus bells encants, els més coneguts: platja, carrer del Mar, La Rambla, passeig de La Salut, Plaça Pep Ventura, Palau Olímpic, Museu, Termes Romanes..., i els més recòndits i amagats: Monestir de Sant Jeroni, Castell de Godmar, Can Miravitges, les masies de Canyet...
Encara que manquen projectes i nous indrets per finalitzar: metro, illa Central, Capital Europea del Bàsquet, canal del port..., dins de la seva decoració, Estimem Badalona, és casa nostra!

 
contador de visitas
contador de visitas