PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

28 de juny 2006

L'AIRE DE BADALONA


L'aire a primera hora del matí, quan encara Badalona dorm, és net i fresc. Els carrers encara són buits de cotxes i fums. El sol, de mica en mica, comença a desemperesir-se i la ciutat torna a sentir el batec de la sang al seu cor. Els pocs habitants que caminen es congelen, conjuntament, amb el seu paisatge blau, de mar i cel.
Darrera la seva pell, trobem els somnis, els desitjós, les realitats, les fantasies, els infortunis i grandeses dels seus habitants. Dia a dia, segons a segons, la ciutat creix, convertint-se en una nova realitat: nous parcs, nous carrers, noves places, nous dissenys, nous anhels. Aquells que vivim sabem que és complexa però realitzable (port, canal, hotels, tramvia, metro, escoles, hospital, comerços...); l'afany de millorar la ciutat, per part dels que la governen i dels que hi vivim, ens converteix a tots en còmplices de la seva construcció, realització i benestar.
Badalona, la ciutat solidària, que llança somriures intel·ligents i afectuosos a la mirada dels seus ciutadans passeja amb elegància la seva tendresa perquè sempre ha volgut caminar envers un món millor. Badalona sense perdre la seva identitat acollidora, es va transformant en un mosaic divers, ple de colors i aromes d'altres països del món. Badalona, ciutat de coneixement i sensibilitat, acull la diversitat.
Respirem l'aire d'una ciutat que mai ha deixat d'aprendre, que vol anar cap endavant perquè sap que les claus del futur es troben a l'educació i el diàleg. L'aire de Badalona porta a la llibertat.

Viu-la!

 
contador de visitas
contador de visitas