PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

10 d’octubre 2006

EL MINUT ETERN

El minut etern:

Amb les seves sabatilles de ballarina es va adormir arraulida en un coixí de cotó a l'ombra dels seus somnis. Acarono el seu cor amb la manta dels colors vermells de la tardor; amb una camisa de dormir de seda i una vareta màgica a la mà, va donar un tomb pels carrers i avingudes suaus de la seva ciutat blava, Badalona. Va mirar aquella ciutat, des del seu silenci, adonant-se que s'havia fet gran, diferent, que el cant dels ocells havia deixar de sonar i el soroll dels cotxes havia passat a formar part del decorat.
Al carrer, la gent, passa de presa pel seu costat; ficats a la realitat d'allò immediat. Dissenyen vides a curt termini, i el curs dels fets humans ha deixat de sorprendre i de preocupar.
A les ciutats del Segle XXI les exigències, la competitivitat, la inseguretat, l'agressivitat i la intolerància no facilitaran mai el desenvolupament dels somnis humans. Embrollats a les nostres pròpies confusions existencials, els éssers occidentalitzats fugim cada dia amb disfresses que oculten la nostra coneguda i temuda fragilitat.
 
contador de visitas
contador de visitas