PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

16 d’octubre 2006

EL CANDIDAT


El rellotge ha donat les 12 i hem enganxat el primer cartell de campanya del nostre candidat socialista José Montilla. Un home d'inquietuds que s'interessa per tot allò de viu i de nou que succeís a Catalunya. José Montilla creu en la feina ben feta, amb tot allò que suposa de concentració, de responsabilitat, d'esforç, d'honestedat, i de lliurament total a la tasca començada. La motivació, l'associació d'idees, la disciplina entesa com un ordre mental i també com la forma d'organitzar el temps de la vida quotidiana, social i política, aquesta forma de treballar, aquesta exigència d'ordre i esforç, suposen una guia, una ajuda i una comprovació d'allò de fàcil que es torna tot quan s'utilitza el coneixement adequadament. Ell sap que el pitjor enemic d'un bon polític és la mediocritat, aquells que són capaços de donar l'esquena a allò de bo que hi ha a les seves consciències, i que van deixant retalls de les seves ànimes en benefici de falses intencionalitats, polítics que han deixat de creure en la importància de la veritat per a una cultura pública honesta i neta.
Tot allò que posseeix un valor vertader i constant deia Kafka – sempre és un regal sortit de l'interior, al cap i a la fi l'ésser humà creix de sota a dalt però també de dins cap en fora, per això els/les socialistes avalem que el nostre candidat és projecta des del centre del seu cor, que té la capacitat d'apropament solidari envers la resta dels éssers humans, que és un home d'abundants recursos, d'una intel·ligència que davant les dificultats és i serà capaç com Ulises de descobrir noves possibilitats, nous camins, nous somnis per a Catalunya, la seva llar.
 
contador de visitas
contador de visitas