PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

15 de novembre 2006

DONA SOMNIADORA


Sense dir res a ningú, va anar teixint la seva il·lusió entre fulls reciclats i fulls quadriculats. La seva imaginació volava per damunt del seu present immediat i l’omplia de faules de colors i històries de ficció que li feien embellir l’ànima i ballar el cor.
A vegades la seva raó volia portar-la pel camí de la dubta i la desesperació, - què fas?, - no veus que no arribaràs a omplir una quartilla sencera. Però ella continuava creient en les seves il·lusions, en la seva empenta provocadorament gramatical.
Aquell temps de somnis, aquell temps rapinyat a la raó, era el temps guanyat de les seves emocions, era la poció màgica que cada dia li feia créixer aquella alçada que resta amagada a la vista d’algú. Volia continuar aixecant-se els matins i veure el món amb la mirada sensible d’una dona somniadora.

Edgar Allan Poe: “Quien sueña de día conoce muchas cosas que se le escapan a quien sólo sueña de noche”.
 
contador de visitas
contador de visitas