PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

17 de novembre 2006

CÒCTEL DE L'AMOR

Còctel de l’Amor,

1/3 de xarop de llima rose’s
2/3 de ginebra

Potser s’hauria de dir. Sense dubtes hi ha que dir-lo. Em sembla que l’explicaré. Aquest combinat no pretén una passió arravatadora, ni canviar el món, sinó que per ventura aspirar ajudar contemplar el món sense presses però sense pauses, amar amb el cor per damunt del cap i acompanyar a la lluna en la festa del dissabte. Aquestes paraules podran ser contemplades a través d’aquest filtre d’amor:

1/3 de llimona
2/3 de ginebra
2 gotes de donzell (ajenjo)
½ cullera de sucre
gel
una rodanxa de llimona

S’haurà de servir en got estret i serà indispensable adornar els llavis de la copa amb una rodanxa de llimona i un suau petó als llavis del convidat/da.

BON CAP DE SETMANA!

DALT LA VILA

Cap ciutat pot estar salvada sinó és estimada. Pot enyorar-se i rebre ajuda en la distància, però només pot ser preservada per aquelles persones que l’estimen des de dins; és l’amor vestit d’asfalt, trepitjades sensibles que recorren els carrers de la ciutat absorbint el seu aroma, la seva veu impresa en els rostres anònims d’aquells que l’habiten.
Quan passeja per Dalt de la Vila se sent part d’aquell lloc, d’aquells carrers amb història, d’aquells balcons flòrids. Li agrada aquest recorregut secret que li permet recrear-se en un disseny inventat de racons i de colors. Al carrer de l’església de Santa Maria ja no hi ha cotxes aparcats, acàcies, tarongers, àlbers, bancs, papereres, fanals de ferro forjat són el nou mobiliari urbà que il·luminen el camí envers el seu recorregut interior. Les botigues de ceràmica, de barro, d’artesania... conviuen en harmonia amb els vells i nous veïns, i la font de la plaça de la Constitució continua donant aigua a la canalla que hi juga als carrers adoquinats.
En aquesta part de la ciutat tot es torna tan silenciós que sembla que els seus habitants restin penetrats per la bellesa de la llum que projecta un nou futur sense oblidar-se del passat.
 
contador de visitas
contador de visitas