PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

12 de gener 2007

HUMITATS

Humiteges els meus llavis amb la teva llengua, els sento vius. T'apropes i m'agafes per la cintura. Em treus els cabells que em tapen el coll. Noto la humitat dels teus llavis a la meva gola. El món s'ha aturat. Només la passió dels nostres cossos marca el temps i l'espai que ens envolta. Em treus delicadament la roba. Sento que les meves ànsies de luxúria em volen raptar però tu les saps relaxar. Vas obrint, de mica en mica, la meva aixeta, intento controlar el meu cabal però sé que d'un moment a l'altre les meves aigües vessaran i, tu en beuràs.

HUMANS


Quelcom ha succeït. El cel s'ha vestit de soledat. Els ocells han emigrat. La gent camina com si portés una càrrega pesada al damunt de les seves esquenes. Han perdut el somriure dels llavis i, els seus ulls la claror de la il·lusió.

Al mig de la vorera hi ha un tros de blau, una mica més amunt hi ha un trosset de groc, al costat d'un arbre una part de verd i, a un racó de la filera està un vermell desorientat.

Quina llàstima l'Arc de Sant Martí s'ha trencat!, els seus colors s'han escampat i, els humans han deixat de somniar, només la innocència d'un cor net els tornarà ajuntar.

LA NOTA BRILLANT


Va remenar la petita caixa d’argent, aquella on ficava les seves joies més precioses. No estava allà. On es trobaria?. Un crit d'intuïció li va fer donar la volta a la caixa. Allà una nota enganxada deia:
"la joia més preciosa no tornarà mai més!"
 
contador de visitas
contador de visitas