PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

22 de gener 2007

MARTE

Agencia de viatges TOURS COSMOAERI LINIES

OFERTA: VIATGE A MARTE 500 €:

Els passatgers seran transportats en aeritaxi amb conductor des del seus domicilis particulars fins al lloc de sortida. Durant el viatge gaudiran del luxe dels serveis personalitzats que els dispensaren amb tota cordialitat i eficàcia les nostres assistentes, així com dels autoserveis de bar i restaurant, amb les millors especialitats del nostre gran Chef Pep Adrià.

ESCALES I EXCURSIONS:
L'escala programada en aquest fantàstic planeta té una duració de vuit dies, temps que els permetrà veure els seus satèl·lits, els seus asteroides, els seus continents, els seus mars blaus i verds i, altres meravelles naturals existents al planeta.
Depenent de les peculiaritats orbitals, hi ha previst fer escala a Júpiter i Urà. En cas de no voler visitar aquests planetes, els informem que el Director d'Activitats Recreatives de vol, els proporcionarà informació detallada respecte a la possibilitat de visitar qualsevol planeta desconegut que es pugui descobrir en ruta.
Srs. passatgers siguin uns dels primers éssers humans en recórrer les misterioses i romàntiques regions marcianes. Aprofiten l'oportunitat de descobrir i explorar continents mai visitats abans per ningú.
Marte és el planeta del sistema solar més conegut des de l'antiguitat, és de color vermell i la seva distància al sol és un cop i mig de la terra. La seva força astral arriba fins a Badaluna,

Sol: Badaluna DESITJA
Lluna: Badaluna SENT
Mercuri: Badaluna ÉS
Venus: Badaluna AMA
Marte: Badaluna ACTUA
Júpiter: Badaluna GAUDEIX
Saturn: Badaluna SAP
Urà: Badaluna ALLIBERA
Neptú: Badaluna CONFIA
Plutó: Badaluna CREU

Badaluna somnia amb escales daurades que pugen i baixen des de la muntanya al mar i des del mar al cel.
Bon dia des de l'asteroide 2212007

Badaluna 2095
 
contador de visitas
contador de visitas