PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

06 de juny 2007

PETJADES DE SORRA

Veig un vaixell blau, recordo els noms dels planetes més brillants: Mercuri, Venus, Marte, Saturn i Júpiter. M'assec a la sorra i miro el cel, em trec les sabates, la sorra està calenta, em reconforta els peus, ara que fa calor. Sento l'olor a mar, lluny resten altres sorolls, altres veus. Miro als joves adolescents en les seves primeres trobades, en els seus primers petons. Passejo per la vora de la platja, recullo pedres de diferents colors i mesures; una pedreta que té les cantonades polides de color marró em porta a la memòria els ulls d'en Felipo, i penso en les seves màximes: "el dia passa volant", "llegeix, la cultura et fa lliure", "creu en allò que facis"...
Són dos quart de quatre, no hi ha massa cotxes circulant. El carrer està absent de progrés i negocis, d'interessos i poders. El temps s'ha detingut, i un semàfor en vermell em permet pensar que em deixat de mirar a les estrelles per no mirar en lloc.
 
contador de visitas
contador de visitas