PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

11 de juny 2007

L'ANELL VERD

L'anell verd,

Vinc d'IKEA, la botiga de mobles i decoració. Són les quatre de la tarda. Un sol resplendent il·lumina la ciutat. Miro des de la finestra del cotxe, com es mouen les fulles dels arbres frondosos i com brilla la gespa verda dels jardins. A vegades, penso que no ens detenim massa en la natura bella que té la ciutat. Miro un jardí, amb forma de rectangle, decorat amb petites flors: blanques i vermelles que contrasten amb la gespa ben retallada. Continuo el meu recorregut, i una mica més avall em trobo amb el parc de les Muntanyetes, els seus arbres, el seu llac i els brolladors. Un parc modern al servei dels ciutadans.
La circulació automobilística va avançant, i arribo a la benzinera de LLoreda, al costat esquerra veig una zona de jocs per la canalla i un altre jardí, ben decorat, ple de flors rosades. Sense dubte, penso en la importància que té en les ciutats la restauració ecològica i paisatgística d'espais que milloren la qualitat ambiental de la ciutat i proporcionen un benefici d'interrelació social entre tots els seus habitants.
Badalona, té un anell verd, amb peces brillants: el Turó d'en Caritg, Ca l'Arnús, el Parc de la Mediterrània, el Parc de les Muntanyetes..., joies precioses que hem de saber lluir. Un vent càlid entra per la finestra del cotxe; els arbres i les flors s’alcen humils en el cel badaloní.


Badalona, 11 de juny de 2007
 
contador de visitas
contador de visitas