PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

07 de novembre 2007

LLIBRERIA SALTAMARTÍ


Benvolgudes amigues i amics:

Us volem avançar que els propers dijous 15 i 21 de novembre Saltamartí llibres farem presentacions de dos nous llibres de dues badalonines.

Mes endavant us enviarem informació més concreta de cada una d’elles.

El dia 15 de novembre presentarem el llibre de Mari Carmen Lozano : POESIA BLAVA editat per la FAVB (Federació d’Associacions de Veïns de Badalona) dins la col·lecció Dones amb empenta. La presentació la farem dijous 15 de novembre a les vuit de la tarda a Saltamartí llibres.

El dia 21 de novembre a las 8 de la tarda presentarem el llibre d’Eva Santana: CANVIAR DE PLANETA editat per editorial Columna Jove. El llibre el presentarà l’escriptor Francesc Miralles. La presentació la farem dimecres 21 de novembre a les vuit de la tarda a Saltamartí Llibres.

Ens agradarà molt que ens acompanyeu.

Sílvia i Gerard

Saltamartí llibres
Canonge Baranera 78
08911 Badalona
tel 93 384 00 71
saltamarti@saltamarti.com
www.saltamarti.com

 
contador de visitas
contador de visitas