PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

12 de febrer 2008

LA CARTA DE Z


La carta va arribar una tarda gris de finals de febrer, quasi ja havien passat 4 anys de la seva arribada al govern.
Després de dies de sol intens per fi havia començat a ploure, i les gotes de pluja anaven caient sense cap mena de sentit per la finestra.
Abrigada en el sofà d'Ikea, amb la calefacció posada, mentre menjava una galeta i bevia un tallat, anava llegint el llibre Catalanisme federalista escrit pel company Miquel Iceta
De tant en tant, s'aixecava, mirava per la finestra i pensava en com s'anirien desenvolupant els propers esdeveniments, i va pensar en ell, en la seva força, en el seu lideratge. La seva imatge va acudir a la seva ment com un mantra Budista.
Anava a beure un altre glop de tallat quan van trucar a la porta. Va saltar del sofà amb la lleugeresa d'un gat desimbolt. Va obrir la porta; allà estava la cartera amb un cert posat de cansament, va lliurar-li la carta fent-li signat l'avís de recepció.
Amb la carta a les mans va tornar a seure plàcidament al sofà i va llegir:


Estimada ciutadana, Estimat ciutadà,
Vull adreçar-te aquestes breus paraules per tal de fer-te saber la importància que té: que el proper dia 9 de març els socialistes guanyem; que l'esquerra guanyi; que les nostres idees socialistes continuen arribant al cap i al cor de les persones; que el nostre projecte de llibertat, igualtat i justícia social continuï desenvolupant-se per tal d'aconseguir cada dia un món millor, un món més just i un món més solidari.
Per això he decidit adreçar-me a tu personalment i fer-te saber que m'agradaria veure't el proper dissabte dia 16 de febrer al míting que farem a la Farga de l'Hospitalet, amb els companys José Montilla, Felipe González, la companya Carmen Chacón i jo mateix. Segurament l'Agrupació del teu municipi organitzarà autocars per venir a l'acte, posa't en contacte amb ells i reserva la teva plaça.
Així que fins el dissabte et desitjo allò més bo.

Una forta abraçada,
Z


No va deixar passar més temps, va aixecar-se del sofá amb determinació, i va trucar a l'Agrupació Socialista de Badalona, per fer la seva reserva. El dissabte seria un dia important! Es va beure el darrer glop fred de tallat; havia deixat de ploure i uns tímids raig de sol començaven a ressorgir.

Badalona, 12 de febrer de 2008
 
contador de visitas
contador de visitas