PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

15 de febrer 2008

UN SOMRIURE ACCIDENTAL

Un somriure accidental,

Avui després de dies grisos, he rigut. Per res, per tot. Sempre ve bé. No ha sigut un somriure de riallades fortes, només un somriure tranquil. Breu, juganer, simpàtic, d'aquells que apareixen sense fer massa soroll, de manera imprevista, sense avisar.
Camino. Visc. Miro al meu voltant i sento de prop als altres, als d'aquí i als de fora. Em sento lliure i penso que tinc bones raons per continuar vivint, respirant. Potser per això he rigut avui, agraïda i satisfeta, en el començament d'un nou dia.
Escric aquestes ratlles i llanço les paraules al vent. Potser algun ulls em llegeixen i al llegir-me trobin alguna afinitat, comparteixen una part de la meva ànima, de la seva ànima.
 
contador de visitas
contador de visitas