PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

29 de setembre 2008

NOU DISSENY PER A LES AGRUPACIONS SOCIALISTES

NOU DISSENY PER A LES AGRUPACIONS SOCIALISTES

En vista de l’èxit que va tenir la decoració del passat 11è Congrés i l’acceptació per part dels delegats i de les delegades assistents al Congrés. Dues companyes l’Hermi i la Mari Carmen van pensar en la possibilitat de traslladar aquesta nova idea de disseny a les Agrupacions del Partit.

Per què? Perquè creuen que l’entorn facilita la predisposició al diàleg i al debatre d’idees; perquè un entorn agradable i acollidor possibilita les ganes de treballar i fomenta la motivació de les persones.

El company Jose Zaragoza durant el Congrés va fer al·lusió al color vermell, el nostre color, dient que “el vermell és intensitat”. El color vermell és el color de la fortalesa, la determinació, la passió, el desig i l’amor, per això com socialistes que són creuen en la importància dels sentiments i de les emocions a l’hora de traslladar els nostres missatges. Van pensar que seria engrescador que les Agrupacions mostressin aquest nou esperit d’intensitat, de passió, i de motivació.


I van imaginar un decàleg d’utensilis decoratius per tal de recolzar la seva idea

1.- RECICLATGE CAIXES CARTRÓ COM ELEMENT DECORATIU (quadres, papereres...)
2.- UN SOFÀ IKEA
3.- DOS BUTAQUES (VERMELL I BLANC)
4.- DOS TAULES PETITES (VERMELL I BLANC)
5.- COIXINS (BLANCS I VERMELLS)
6.- LLUMS DE PEU
7.- QUADRES AMB IMATGES SOCIALISTES
8.- PLANTES i ROSES COM UNIÓ ENTRE LA NATURALESSA I L’ÉSSER.
9.- DETALLS DECORATIUS EN FUNCIÓ DE LA CARACTERÍSTIQUES DE CADA AGRUPACIÓ.
10.- ALEGRIA, HUMOR I IMAGINACIÓ.








 
contador de visitas
contador de visitas