PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

10 de desembre 2008

UN PASSEIG PEL MÀGIC BADALONA


Un passeig pel Màgic Badalona,
El dissabte l’Anna i la Júlia van quedar al nou centre comercial, el Màgic Badalona, situat al barri de La Salut. Un lloc ple de botigues (sabateries, roba, permuferies, telefonia mòbil ..). Després de donar una volta pel centre, l’Anna va observar que no hi havia cap botiga dedicada ni a la música ni els llibres, llavors, va pensar que a aquell nou indret li mancava quelcom més que un accent ja que semblava una mica empobrit d’oferta cultural. Per altra banda va veure que l’oferta a nivell de restaurant i bars era bastant ampla i atractiva. Aturades davant el mirall d’un dels grans restaurants, va deduir, que es continuava alimentant més el cos que l’ànima.

Van remenar i mirar durant un parell d’hores; el temps de crisis no permetria despeses imprevistes. Davant la botiga de l’osset es van quedar bocabades per la lluentor de les joies (collares, polseres...), van preguntar el preu d’unes arracades i van sortir més de pressa que corrents! Al cap d’una estona de passejar, van decidir prendre’s una beguda, aprofitant l’estona de repòs per polemitzar sobre si els centres comercials eren o no les grans joguines dels adults del segle XXI.
 
contador de visitas
contador de visitas