PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

20 de gener 2009

SOROLL DE POR


Soroll de por,

Rostres demacrats, rostres de pànic, dolor i mort. Núvols grisos obscureixen l’horitzó. Homes, dones, joves i infants amb taques de sang a les mans, al cos; ulls encongits mirant envers una ciutat bombardejada. Respiracions trencades pel soroll de bombes plenes d’odis, frustracions i rancúnies. A dalt d’un cotxe cremat i destruït, entre crits i sorolls, un jove amb la mirada perduda, busca al seu pare i al seu germà. Es diu Jalem, viu a Gaza, té catorze anys i no sap que passarà a partir d’aquest esdeveniment crucial que ha trencat la seva vida i la seva biografia.
Guerres deshumanitzades, cruentes i violentes..., que tenyeixen de negre, de por i de mort, el dret a la vida, la pau i la democràcia.
 
contador de visitas
contador de visitas