PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

16 de febrer 2009

BALL DE DISFRESSES!


Ball de disfresses!

Dins d’una hora comença la festa de Carnaval, i encara no he preparat la roba. Amb bon humor em pinto la cara de negre i marró, després em vesteixo. Surto valent i decidit cap a la festa de disfresses, que organitza el Centre Cívic de Can Cabanyes de Badalona, avui 20 de febrer a les 10 de la nit. Al carrer tothom em mira divertit.
És la primera festa a la que assisteixo disfressat, altres vegades només he estat com espectador, i sempre m’ha resultat engrescador l’entusiasme amb el que escolto parlar a la gent respecte aquesta festa de transgressió i disbauxa.
Somrient, entro al Centre Cívic i sóc rebut per sa majestat el Rei de Carnestoltes. Em convida a una beguda i m’acompanya fins el lloc de la festa. La sala està plena, de gom a gom. Un pallasso i una bruixa ballen plegats al ritme de la música. Un pirata amb un garfi per mà, em treu a ballar. Dins meu comencen a emanar tot un seguit d’emocions positives: alegria, felicitat, il·lusió, goig, somriures..., això que alguns postmoderns anomenen un cert “sentimentalisme”.
Abans de les dotze de la nit, arriba un venedor ambulant de roses vermelles, són les que més m’agraden. Decideixo comprar-ne una, per regalar-li a una ventafocs encisadora de llavis vermells, abans que desaparegui; només quan vaig a pagar la rosa me n’adono, que la meva recerca és inútil, doncs la meva disfressa de sac de cafè, no porta ni una butxaca ni dos. L’any vinent, amb butxaca o sense butxaca, portaré una flor a la solapa del vestit.
 
contador de visitas
contador de visitas