PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

07 de juny 2010

EL SILENCI I LA PARAULA

El silenci i la paraula,

La porta s’obre i dins de l’estança no hi ha veus, no hi ha un jo ni un altre que es reconeguin; arraconats darrera el combat resten les cendres de la lluita mantinguda entre l’home de la llum i l’home de l’ombra. Passat el temps d’aquestes cendres ressorgirà un nou ésser, aquell que per damunt dels conflictes, implantarà l’harmonia que fa cessar tot conflicte i la bellesa entrarà en la vida individual i en la vida col·lectiva.
La porta s’obrirà i dins de l’habitacle hi haurà veus, hi haurà treballs compartits, solidaritat; hi haurà un jo i un altre que es reconeguin en la mirada, que caminaran en la mateixa direcció, construint ponts de certeses compartides. Hi hauran rostres honestos, i les ombres ambigues i grisoses es transformaran en diàlegs plens de vida i de significat, i un logos amorós transformarà totes aquelles fal·làcies del passat en sentiments de veritat i de justícia. Un subjecte despullat de pors i d’indiferències alliberat en l’esfera ampla del coneixement i la creativitat vetllarà perquè el diàleg democràtic continuï essent el lligam entre els éssers humans.
 
contador de visitas
contador de visitas