PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

29 de juliol 2010

VIU L'ESTIU A BADALONA

Manquen només tres dies perquè arribin les vacances. Agost. Un dels mesos més desitjat. Vacances i mar. Dies pel descans i la lectura, per anar a la platja o la muntanya, per visitar monuments o escoltar música, per badar o per ..., per fer turisme nacional, internacional o local.
En cas que optem pel turisme local, a Badalona podrem gaudir de la Rambla i les seves terrasses d’estiu on podrem deixar-nos en dur en converses relaxades, amb la família o els amics; un port on la imaginació s’allunyarà dins d’un vaixell encantat; podrem anar als cinemes del Màgic Badalona per deixar-nos segrestar per una pel·lícula d’aventures, de vampirs o d’amor; submergir-nos als nostres llargs 5 km de platja. Els ciutadans de Badalona tenim el privilegi de delectar-nos amb una platja de 5 esteles on podem carregar-nos d‘energies positives, forces que ens acompanyaran la resta de l’any. També podrem desplaçar-nos a la nostra veïna Barcelona en metre, autobusos o tren; ballar a la Festa Major d’agost (dies 14 i 15); passejar pels parcs de la ciutat, petits tresors verds on saber-nos més petits i ser més conscients que som de pas per aquest món, i així amb l’elecció que cadascun fem gaudir el màxim possible d’aquest regal vacacional. El rellotge d’estiu caminarà ràpidament i sense adonar-nos arribarà el novè mes del calendari gregorià.
Setembre vestit de safir i amb olor a meravella ens allunyarà a poc a poc dels dies de temperatures elevades i sons de mar. I ens introduirà en el marc de les activitats que s’aniran desenvolupant amb motiu de les properes Eleccions Autonòmiques. Així amb l’enyorança encara enganxada a la pell dels dies d’estiu ens trobarem el dia 11 de setembre a la Plaça de La Plana per celebrar La Diada Nacional de Catalunya i el dia 19 de setembre celebrarem la tradicional Festa de la Rosa a Gavà que aquest any incorporarà alegres i festives novetats.
Però bé, de moment, no deixarem que setembre s’aixequi com el protagonista del nostre esdevenir, i ens preparem a rebre amb molta felicitat al tan desitjat mes d’agost.
A tots els meus amics, amigues, coneguts i conegudes us desitjo que passeu unes molt bones vacances d’estiu, que sigueu molt feliços i que al setembre ens trobem tots plegats.
Petons!
Mari Carmen

Badalona, 29 d’agost de 2010

 
contador de visitas
contador de visitas