PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

09 de setembre 2010

CATALUNYA

11 setembre / Diada Nacional de Catalunya

CATALUNYA:

Oneja la senyera
groga i vermella
del meu cor.
Ella és l’abric simbòlic
de la meva identitat catalana.
Catalunya una nació,
de dones i d’homes,
d’endins i d’enfora,
d’arrels solidàries,
de projectes compartits,
de mans esteses,
de forts lligams,
que vivim en terra de llibertat.
Catalunya,
un poble,
una nació.
Catalunya,
la veu d’un sentiment col·lectiu,
defensora del seu passat
conqueridora del seu futur.
Catalunya terra
de justícia i de treball.

Badalona, 9 de setembre de 2010

LA CIUTAT SOMNIADA

La ciutat somniada,

La bellesa va ser a partir de Plató l’harmonia que fa cessar tot conflicte. La bellesa entra en la vida de la polis, de la col·lectivitat a partir de la seva arquitectura; és la bellesa que veiem en l’antic edifici restaurat; és la bellesa reflectida en el disseny d’una nova plaça, d’un nou parc...; és la bellesa que potencia l’economia creativa; és la bellesa que ens acompanya quan passegem la ciutat. L’arquitectura ciutadana crea somnis que perduraran més enllà de l’efímera existència humana.
La ciutat i la seva arquitectura són un teixit on s’integren història, memòria, creativitat i imaginació. La trama urbana i els seus edificis s’aixequen com l’expressió ciutadana construïda a través d’innumerables tradicions i pràctiques socials produint a la vegada identitat i cultura. Aquest lligam urbà ens deixa escoltar la veu d’una ciutat oberta i atrevida que parla un nou llenguatge estètic que cerca embellir els edificis i els espais ciutadans amb noves formes, nous colors, nous projectes....
I així els ciutadans valorem que el paisatge urbà que habitem també és casa nostre, que forma part de la nostra convivència i del nostre esdevenir, és el paisatge que trepitgem tots els dies i que necessita de la nostra cura i estimació com part de la nostra identitat ciutadana.

CADIRES ENAMORADES

"NO HAY CURA PARA EL AMOR,
PERO EL AMOR ES LA CURA PARA TODOS
LOS MALES".
Leonard Cohen
 
contador de visitas
contador de visitas