PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

07 de febrer 2012

LES DOCTORES D'URGÈNCIES


Les doctores Griso, Farrell i Boney no vesteixen igual. Una porta un abric de lleó, l’altra una gavardina blava i l’altra un anorac. Les tres vesteixen amb marques de moda i porten ulleres de sol. Les seves sabates són com les seves maneres, talons alts i actituds poderoses. Les seves bosses amaguen idèntics objectes, entre els que destaca una blackberry última generació, aparell tecnològic que generalment utilitzen per donar el diagnòstic als seus pacients, i no haver de donar la cara. Fredes i distants argumenten que el seu sou no inclou tractaments emocionals.
En la sala de descans, vestides de blanc, mentre es prenen un cafè nespresso s’expliquen les seves aventures turístiques; una explica que ha estat en New York i que s’ha comprat una bossa original de la Carolina Herrera; l’altra detalla amb tot luxe de detalls el seu viatge a la platja de Tulum en Mèxic i la darrera relata el seu viatge a les muntanyes nevades dels Alps Suissos. En un moment totes tres s’han quedat callades a les seves cadires, com si fossin estàtues de sal, fins que la doctora Farrell ha trencat aquest mutisme dient:


- voleu que us expliqui un secret del congrés de medicina interna del passat cap de setmana?
 
contador de visitas
contador de visitas