PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

21 de febrer 2012

MUSICA AMB AROMA: DISCO DANCER

FELIÇ ANIVERSARI

Un pastís de nata, maduixes i xocolata. Encenem les espelmes, i la seva llum es reflecteix a la teva dolça mirada. Al costat una caixa petita, sembla un regal, treus els fardells i dins et trobes amb un paper doblegat, l’obres i els teus atents ulls, llegeixen:
“Pel camí dels somnis, el teu cor és una delicada caixa de cristall que s’ha de saber escoltar. En aquest dia especial, el dia del teu aniversari, els amics i les amigues es desitgem molta felicitat. Avui és un dia per a la felicitat, per a olorar la bellesa dels bons moments, per tocar una estrella, per fer voltar il•lusions, per tastar en els llavis petons de mel i caramel, i per escoltar amb alegria la melodia de sempre:
 
contador de visitas
contador de visitas