PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

16 de març 2012

RECORD
Fa uns quants anys enrere, l’euro no existia, jo pensava en pessetes, llegia llibres de paper i, Internet encara no ens havia esclavitzat. Ara pago amb euros, llegeixo en un llibre electrònic prim i lleuger, i visc pendent d’Internet.
Però malgrat tots els canvis la primavera continua essent la meva estació preferida. És el temps que em permet alleugerar-me de roba, olorar el perfum de les flors, tastar caramels i xocolates, passejar entre la gent i allunyar-me de tots els dimonis de l’hivern.
Sé que la meva atracció per aquesta estació és fruit d’un record. Metre setanta-vuit, cos prim, cabells castanys llargs i ulls ametllats de color d’avellana, amb un llenguatge culte en aquells llavis meravellosament rosats i de somriure captivador, ben vestit amb americana i pantalons de color negre, exhalava el letàrgic olor del perfum de l’agosarada passió. Bellesa d’un record que transita sigil•losament pel subconscient.

Et recordo. Fa calor
i el calor em torna
aquella veu clara
que em parlava de llibres i d’històries,
aquella manera tan subtil
d’oferir-me el teu cor rodamón
el mar del teu atlàntic
l’encís de les bruixes
els versos de Rosalia.Badalona, 16 de març de 2012

 
contador de visitas
contador de visitas