PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

17 d’abril 2012

PAPALLONEJAR


A vegades no és fàcil trobar a algú càlid, tendre. És quan sents que l’ànima no tremola de por, quan sents que salta de felicitat i d’alegria al veure’l. És quelcom interior que no necessariament es visualitza envers l’exterior. Un aire suau que es filtra per les orelles i es cola per tots els racons. Potser provoqui una certa estimació, alteri una mica l’equilibri emocional i la temperatura del cos però a canvi les paraules suren en els llavis i les síl•labes s’escapen sense avisar. Llavors els colors de l’habitació semblen més vius, els mobles i les prestatgeries es mouen amb llibertat decorativa. S’escolten somriures i converses.
Caminar per la vida és dur i l’existència complicada per això és una sort trobar-se amb algú net d’impureses. Sense contaminar. Apareixen forces i raons ocultes. Ens engrandim. I inventem sota l’influx d’una mà tendra, d’una paraula amiga, d’una ràpida mirada. I són moments en els que coincidim amb la nostra ànima i la sentim més viva que mai.
 
contador de visitas
contador de visitas