PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

29 de maig 2012

LLEGENDA

Llegenda,
Conta una antiga i llunyana llegenda Siouxs que una nit de lluna plena amb moltes esteles al cel i al costat del foc, acampaven el guerrer més gran de la tribu i els seus fills. El pare va parlar amb els seus fills i els va dir: “Dins meu hi ha una gran lluita entre dos llops, és una lluita feroç. Un llop és rancor, avarícia, arrogància, gelosia, enveja, pors. L’altre llop és amor, alegria, bondat, serenitat, humilitat, generositat, compassió, fe, perdó, gratuïtat, valor. Aquesta mateixa lluita també està dins vostre i dins de tots els éssers humans que hi vivim a la terra”.


Els petits siouxs es van callar i van reflexionar, fins que un d’ells va preguntar amb interès al seu pare:- pare, quin dels dos llops guanyarà la lluita?

“ Guanyarà, sense dubta, el llop que tu més alimentis”. Aquesta va ser la resposta.Badalona, 29 de maig de 2012 
contador de visitas
contador de visitas