PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

17 d’octubre 2012

LLUNA DE NIT


Estic aquí recordant-te, agafant petits bocins de fantasia, fent-me jo mateixa un vestit de lluna, amb la vora color blava i els botons amb forma d’estelles argentades. Un vestit lleuger de color blau, de mar, d’universos relluents, de somnis provocadors. Plena de goig i de vida me’l posaré les nits de lluna creixent i embriagada de felicitat m’adornaré els cabells amb fills blanquinosos i em perfumaré amb aigua de flors. T’esperaré oberta de cos i d’ànima junt al jardí que amagat tots els secrets de la nit, m’engronsaré entre els núvols i recitaré poemes d’amor.

Tu, el meu record imaginari, vens a la nostra trobada vestit d’oceans i terres llunyanes. Mirar, mirar-te, tocar-te. Omplir-te les mans amb totes les paraules inventades, sembrades a la terra, guardades en un rellotge de sol, en aquella fotografia groguenca pel pas del temps. I sentint-te tan a prop dissimular l’aire apressat dins el meu cos, el vertigen d’allò desconegut i la felicitat que em vermelleja els ulls, la pell, la boca, el cos i em converteix en la teva lluna de nit.


Badalona, 17 d’octubre de 2012

EL PERIÓDICO. COM

 
contador de visitas
contador de visitas