PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

14 de gener 2013

FAUSTO

A l’agafar el primer full, Adele se’l va fer present, la seva alegria, la seva força però sobretot la seva joventut.

Va deixar entrar a Adele a la seva vida sense plantejar-se res i es va sentir lliure com un ocell en la immensitat del cel. Rejovenit, enterbolit per aquella passió desenfrenada, es va enxarxar com si visqués un amor adolescent. Mentre els alumenes caminaven de pressa pels passadissos de la facultat, ell la cercava constantment per qualsevol racó; no parava d’enviar-li missatges al mòbil impacient de què arribés l’hora de sentir-la entre els seus braços; gelós de la joventut d’aquells joves que l’envoltaven, es va convertir en un voraç consumidor de productes anti-edat.

Poc a poc va anar canviar la seva manera de vestir, convertint-se en un fan dels texans, les sabatilles esportives i les camisetes desenfadades. Volia ser jove, però les canes que poblaven els seus cabells li jugaven a la contra, però ell desitjos d’aquell cos de joventut que no volia perdre, havia decidit pactar amb el diable, com a Faust.

Badalona, 14 de gener de 2013

 
contador de visitas
contador de visitas