PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

29 de juliol 2014

AGRAÏMENTS

De: "Opinió"
Para: "mari carmen lozano pareja"
Encabezados completos Vista imprimible

Gràcies a vostè per la seva col·laboració. Ja sap que té les portes d'aquesta publicació obertes sempre que vulgui.

Salutacions i bon estiu,
Secció d'Opinió 93 458 87 80 / 657 165 047 opinio@comunicacio21.com www.comunicacio21.cat

El 25/07/2014, a las 09:52, mari carmen lozano pareja escribió: Avui no vull estendre’m, a l’estiu és millor alleugerar l’equipatge. Vull donar-vos les gràcies per rebre els meus articles i publicar-los als vostre diaris, i desitjar-vos que passeu un molt bon estiu.

Una forta abraçada
Mari Carmen Lozano Pareja

Badalona, 25 de juliol de 2014

AGRAÏMENTS

Para: "mari carmen lozano pareja"
Encabezados completos Vista imprimible Igualment,

Mari Carmen, que passi un molt bon estiu. Per nosaltres és un plaer poder publicar articles dels nostres lectors, així tenim més visions de la realitat als nostres diaris.

Salutacions, Montse Sáez

 -----Mensaje original----- From: mari carmen lozano pareja Sent: Friday, July 25, 2014 9:52 AM To: undisclosed recipients: Subject:Agraïments

Avui no vull estendre’m, a l’estiu és millor alleugerar l’equipatge. Vull donar-vos les gràcies per rebre els meus articles i publicar-los als vostre diaris, i desitjar-vos que passeu un molt bon estiu.

 Una forta abraçada
 Mari Carmen Lozano Pareja

Badalona, 25 de juliol de 2014
 
contador de visitas
contador de visitas