ELECTRICITAT CÒSMICA




Nit de lluna plena al cel. Les estrelles es vesteixen de gala i surten a divertir-se. Titus. Un nom molt popular a Badalona lligat al precursor de l’oci nocturn: Ramon Fonollà. Han passat molts anys des de què Titus Badalona, l’emblemàtic edifici blanc, es va consolidar com un centre social de referència a la ciutat. Un lloc que al llarg dels anys ha acompanyat a diferents generacions de joves amb bona música i un ambient acurat. Darrera l’enderrocament de Titus Platja, per l’aplicació de la llei de costes, va néixer la Carpa de Titus a Can Ribó, que en poc temps es va refermar com l’espai neuràlgic de l’oci a Badalona. Darrera aquesta carrera de triomfs professionals en el món de l’oci nocturn, el passat divendres 25 d’octubre d’enguany, Ramon ens va presentar un nou cel: “Espai Titus” ubicat al carrer Ramon Martí i Alsina n.44, de la nostra ciutat.

Miro cap el cel. La cua es llarga. Dues palmeres sobresurten a l’entrada del local. A l’interior una gran sala central; la cabina del DJ com punt de partida de la pista de ball; l’arquitectura del local invita a la màgia, a la llibertat, a la música, a la diversió; reservats amb zones amples de sofàs per poder seure i conversar; ressalta l’efecte lluminós de les llums damunt les barres; al final de la sala l’escenari, on vàrem gaudir de la magnifica actuació del cantant i compositor David Ros. Un univers totalment redefinit sota la perspectiva que només ell sap albergar per a una discoteca que mantindrà la seva identitat corporativa. Un disseny modern de línies rectes i geomètriques, amb predomini del color blanc i fusta per donar vida a un ambient sublim i celestial.

Una atmosfera interesant que torna a deixar constància que Ramon Fonollà ha estat al llarg de la seva vida un home emprenedor, que conjuntament amb la seva companya i tot el seu equip de treballadors i col·laboradors (porters, guàrdies de seguretat, cambrers, cambreres, discjòqueis, professor de balls...) han sabut crear un univers on el bon gust és un punt extra; espais on la música olora a nit; on les idees escriuen partitures al cel i els àngels ballen a la terra. L’èxit mai ha superat a Ramon que sempre ha sabut posar la seva creativitat i la seva emprenedoria al servei de Badalona. Moltes felicitats Ramon!!! perquè de ben segur que aquest nou projecte lligarà les misterioses forces que electritzen els efectes del cel a la terra fent-nos sonar el cor i ballar l’ànima.

  
Badalona, 29 d’octubre de 2019


Comentaris