PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

12 de novembre 2012

LA MÀGIA EXISTEIX


Tot continua ho mateix que dies passats però a l’Eva ja no li sembla ho mateix perquè ell ha tornat a tocar-la amb la seva mirada; l’ha acaronat i la seva ampolla buida d’idees i paraules s’ha tornat a omplir de somnis, de lluites, de creences, de possibilitats narratives de present i de futur. Ell l’ha emplenat l’ànima amb la seva llum i el so alegre de cadascuna de les seves paraules la ha portat a descobrir noves oportunitats, nous territoris, noves perspectives dins d’un temps calmat i silenciós.

Clar que la màgia existeix, més que allò que ella mateixa es podia imaginar, i es pregunta, de tant en tant, sinó vivim, a vegades massa temps, amb els ulls tancats. I al recordar la seva imatge sent que la màgia viu en la transparència d’una mirada que et fa aflorar bons sentiments; que la màgia està en les mans obertes que t’ajuden a caminar; que la màgia es troba a les paraules tendres que assosseguen pors; que la màgia existeix quan els cors bateguen conjuntament en una dansa que no reconeix raonaments i lògiques; que la màgia està quan persones com a ell coexisteixen a prop teu (personal, laboral, social...).

L’Eva ha descobert que ell ha estat l’elegit, que ha estat ell qui li ha despertat l’emoció, el sentiment i l’afecte. I que aquest afecte teixit de coses senzilles, de petits detalls, s’ha dissolt en un líquid màgic que ens fa a les persones una mica millor, una mica més humanes.

L’Eva abans de ficar-se al llit mira per la finestra. Al cel les estrelles es converteixen en paraules que amaguen un missatge que només ella sap desxifrar. I demà quan el rellotge soní sap que una nova realitat vindrà a despertar-la carrega de noves i màgiques paraules.

Badalona, 12 de novembre de 2012

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas