PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

04 d’octubre 2006

CONTE


La infància, aquells primers anys, que decideixen per sempre allò que després serem. Les meves primeres històries a la meva habitació, allà vaig descobrir la soledat i el silenci com grans plaers; ficada al llit i coberta per una manta de llana de diversos colors, llegia contes, novel·les d'aventures i deixava volar la imaginació més enllà dels límits de l'habitació. Aquesta màgica forma de volar i somniar ja sempre passaria a formar part del meu món personal:

"En el castell abandonat del comte Arnús, en terres de Badalona, hi viu un gran rellotge, però fa molts anys que està trist i no marca el temps. La fortalesa està rodejada de grans jardins, amb arbres misteriosos que amaguen màgiques enfiladisses que saben confidències que mai han estat confessades.
Del silenciós rellotge, la una i les dotze s'han escapat, fartes que el rellotge sempre estigui aturat.
Quan la una i les dotze han sortit del castell i han vist totes les plantes i flors que viuen al voltant del castell han tingut la certesa que ja mai més tornarien a formar part de la llegenda del castell encantat.
- Dotze, tens por que algú ens vingui a buscar?
- Crec que quan vegin que no tornem, sortiran a buscar-nos.
- Una no tinguis por, ens amagarem bé, a la cova dels follets, i ningú podrà trobar-nos.
- Anem, abans que la nit ens impedeixi trobar el camí.
- Les dotze i la una es van agafar de la mà i van començar el camí envers la cova desconeguda, volien trobar la Cova de la Cultura, la Gruta de la Llibertat"
 
contador de visitas
contador de visitas