ACTES AL SETEMBRE



Ja fa més d'una setmana que he tornat de vacances; mentalment, encara em passejo pels paisatges visitats i les llunes argentades.

El futur més immediat em recorda que aviat, el dia 11 de setembre, un any més, es trobaré amb tots els meus companys a la Plaça de La Plana (una plaça plena de vida, de grans i de petits) per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Tots junts cantarem els Segadors:

" Catalunya, triomfant,
tornarà a ser rica i plena!
Endarrera aquesta gent
tan ufana i tan superba!
Bon cop de falç!
Bon cop de falç, defensors de la terra!
Bon cop de falç!
Ara és hora, segadors!
Ara és hora d'estar alerta!
Per quan vingui un altre juny
esmolem ben bé les eines!
Bon cop de falç!
Bon cop de falç, defensors de la terra!
Bon cop de falç!
Que tremoli l'enemic
en veient la nostra ensenya:
com fem caure espigues d'or,
quan convé seguem cadenes!

Bon cop de falç!
Bon cop de falç, defensors de la terra!
Bon cop de falç! "
Cinc dies després, el diumenge dia 16 de setembre, l'agrupació del PSC de Badalona organitzarà autocars per anar a la Festa de la Rosa a Gavà. Encara no sé on he guardat la samarreta vermella que les companyes de l'agrupació van dissenyar amb motiu d'aquesta Festa.
Estic contenta, una nit més he tornat a somniar amb aquell viatge. Fa varies nits que somnio el mateix, un d'aquells somnis reals que una recorda quan es desperta, i fins i tot podria contar-lo amb pèls i senyals: sóc la guanyadora d'un CREUER PEL MEDITERRANI; no em puc oblidar de comprar els tiquets del sorteig a l'agrupació del PSC de Badalona o al grup municipal socialista.
No deixaré passar més temps, demà mateix aniré a trobar el seu somni!


Comentaris