PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

29 d’abril 2009

FESTES DE MAIG, L'ALEGRIA DE BADALONA

Festes de Maig, l’alegria de Badalona

Arriben puntal a la cita, les Festes de Maig, amb el mocador de color verd. Badalona donarà el tret de sortida el proper dia 8 de maig amb el seu pregó habitual, aquest any de la mà de l’escriptora Sílvia Soler. Paraules i mots vestits de festa i de goig. Uns dies per viure la ciutat amb alegria i il·lusió.
Un any més, les Festes de Maig ens conviden a la celebració i a la participació amb un somriure amable, generós i mediterrani. La llista d’actuacions i d’activitats és amplia, suggeridora i diversa, amb propostes noves i tradicions arrelades a les que no hi podem faltar: La cremada del Dimoni és un bon exemple. La música omplirà els carres d’art i melodia. Els gegants, els castellers, el correfocs i el ball de bastons ompliran la plaça de la vila de color, de foc i d’expectació.
I així vivim la festa a Badalona, des del diàleg, des del coneixement, des de la imaginació i des de la creativitat. Darrere de l’alegria de les Festes de Maig de Badalona hi ha la convivència solidaria i ciutadana que dia a dia construïm plegats tots els badalonins i badalonines des de cadascun dels barris que composen Badalona. Les Festes de Maig són un bon mirall on es reflecteixen els valors ètics i cívics dels que vivim en aquesta ciutat. Animeu-vos a recórrer els carres i places de Badalona, i a gaudir de la màgia de la seva festivitat.

2 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas