FESTES DE MAIG, L'ALEGRIA DE BADALONA

Festes de Maig, l’alegria de Badalona

Arriben puntal a la cita, les Festes de Maig, amb el mocador de color verd. Badalona donarà el tret de sortida el proper dia 8 de maig amb el seu pregó habitual, aquest any de la mà de l’escriptora Sílvia Soler. Paraules i mots vestits de festa i de goig. Uns dies per viure la ciutat amb alegria i il·lusió.
Un any més, les Festes de Maig ens conviden a la celebració i a la participació amb un somriure amable, generós i mediterrani. La llista d’actuacions i d’activitats és amplia, suggeridora i diversa, amb propostes noves i tradicions arrelades a les que no hi podem faltar: La cremada del Dimoni és un bon exemple. La música omplirà els carres d’art i melodia. Els gegants, els castellers, el correfocs i el ball de bastons ompliran la plaça de la vila de color, de foc i d’expectació.
I així vivim la festa a Badalona, des del diàleg, des del coneixement, des de la imaginació i des de la creativitat. Darrere de l’alegria de les Festes de Maig de Badalona hi ha la convivència solidaria i ciutadana que dia a dia construïm plegats tots els badalonins i badalonines des de cadascun dels barris que composen Badalona. Les Festes de Maig són un bon mirall on es reflecteixen els valors ètics i cívics dels que vivim en aquesta ciutat. Animeu-vos a recórrer els carres i places de Badalona, i a gaudir de la màgia de la seva festivitat.

Comentaris

Paco Bailac ha dit…
Hola pase a saludare y te dejo pétalos para tu alma

Paz

Paco