PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

12 de febrer 2010

SANT VALENTÍ

Sant Valentí, dia dels enamorats

Quan miro el cel de Badalona, per les nits des de la petita terrassa de casa, veig alguna que altra estrella; i m’il·lusiona pensar que hi ha coses petites que podem compartir dins de la nostra quotidianitat. Tots dos podem veure les mateixes estrelles i quan ens donem un petó penso que aquest es converteix en una estrella que puja al cel. Llavors a partir d’aquest instant imagino que cada petó que s’eleva fins al cel es converteix en una estrella que vetllarà per nosaltres des de l'eternitat.

Quan miro el sòl de Badalona, en algun moment del dia, penso que tu ets el major dels meus planetes, tu ets el meu Sol i faig un brindis pel Rubicund Apolo que escampa els seus dorats cabells sobre la nostre terra i el nostre amor.

Feliç Sant Valentí.

Badalona, 12 de febrer de 2010

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas