L'ÀFRICA

"L'Àfrica"

Aurora Paez una autora desconeguda en el món literari català ens presenta “L’Àfrica”, la seva primera novel·la.
“L'Àfrica” és la història d'una jove i les seves inquietuds solidàries; unes 150 pàgines adreçades a un públic jove i adult. Aquesta novel·la, a través de l'Àfrica la protagonista del llibre, ens parla d'una jove idealista que va marxar al continent Africà amb una ONG per treballar i ajudar a construir un món més igualitari i millor. El seu sentit de justícia, de solidaritat i, d'ajuda als menys afavorits, canvia de rumb quan coneix a un home, un magnat poderós de negocis obscurs, que l'enlluerna amb falses promeses d'amor, llavors els seus projectes solidaris restaran segrestats fins que s'adona que ha anat abandonant el seu camí, les seves creences i, que s'ha convertit en una dona de anells brillants amb un cor apagat.
La novel·la ens presenta a altres personatges com en Xavier un periodista actiu, que amb els seus articles té la intenció d'incidir en el pensament dels seus lectors i la necessitat de posar en el seu coneixement les situacions injustes i contradictòries que pateix la societat del segle XXI. Una maleta negra serà el nexe d'unió entre aquest dos cors solidaris.
Es necessita molt de temps per crear una mica de literatura, aquesta nova escriptora sense dubtes continuarà escrivint per descriure móns que ens facin veure i pensar que els ideals i les utopies segueixen vivint en aquelles persones que encara hi creuen en la solidaritat, en la comprensió, en la bondat i en l'honestedat dels éssers humans.
Qui elegeix un llibre té un món a les seva mans, amb l'Àfrica a les seves mans, gaudirà d'una tendra narració sobre la solidaritat i la força de l'amor.

Comentaris