RETALLS



Retalls,

Va deixar la bossa, es va asseure i va connectar l’ordinador esperant que arribés l’email que li havia d’enviar en Xavier sobre el tema del lideratge, per tal que li donés una ullada; ara que els líders brillaven per la seva absència, el seu amic s’havia capficat en fer un estudi sobre aquest tema. Mentrestant va mirar les fotografies del viatge, volia fer un muntatge amb tres fotografies que revelaria en blanc i negre, i de fons li posaria un parpastu de color cridaner.
Mirant les fotografies va pensar que a demés de comprar com regals, l’orujo amb sabor de xocolata o de piruleta, i el pastís de Santiago, es va portar, molt endins, l’aroma incolor i fi del silenci. El silenci, amic inspirador, que li permetria la retrobada secreta amb algú esdeveniment del passat.
Entendria que ho mateix que quan un mira cap el cel, durant el dia i veu el sol (en cas de no estar ennuvolat), o la lluna durant la nit, ella pogués veure brillar una estela dins el seu univers informàtic. L’estela que ell havia encès el dia que van descobrir la seva estimació per les paraules.

Comentaris