PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

03 d’abril 2012

PENSAMENTS PER A UN DIA DE PLUJA


Escampar la idea de què la política és una dimensió existencial de l’ésser humà; un intercanvi constant d’idees i paraules. Un relat polític, ètic, poètic, filosòfic en la vida de l’individu.
Són els esdeveniments polítics els que transformen la vida de l’individu, donant-li un sentit o altre en el transcórrer de la història. Un individu de bona voluntat, que vol un treball, una casa, una ciutadania, lligams de memòria i de tradició. Un individu batallador que lluita per fer duradora l’experiència del propi present. Homes i dones que assumeixen la responsabilitat de pensar, de distingir entre el bé i el mal, entre el compromís i el conflicte.
És en l’acció, on l’individu surt fora de si mateix i es posa en relació amb els altres. L’activitat política representa el moment de benvinguda, d’hospitalitat, d’amistat, de diàleg amb els altres, d’obertura al món i al de la seva humanització pel sol fet de canviar opinions amb els altres. És la política del compromís que transforma la immobilitat i el silenci. La política d’esquerres, com forma d’existència eminentment humana en el present afavoreix la instauració d’una correcta relació amb les darreres qüestions de l’existència humana: la vida i la mort, el bé i el mal, la memòria i l’herència del passat, el cos i les passions.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas