L'INDIVIDU OCCIDENTAL: UNA OMBRA FANTASMAL

L’individu occidental: una ombra fantasmal

El cel ja no és blau, ja no és el lloc on pintar els somnis. I sota del cel hi viu una realitat plena d’individualitats instal·lades en la dispersió i en la indiferència. Morts vius embolcallats de realitats virtuals que resten reduïts als píxels fragmentaris d’una instantànies damunt el paper, o a les projeccions dels cossos en una càmera web, o a imatges retocades..., desesperats intents per evitar la dissolució de l’ésser dins de l’anonimat col·lectiu.
L’actual deshumanització d’allò humà ens mostra ombres fantasmals que passegen bocabadades pels grans centres comercials. Individus que viuen acompanyats per la incomprensió, la desídia, un sentiment de buit, un sentit de no control de la pròpia vida i per la pèrdua de la identitat. L’individu occidental ha estat despullat de la seva condició de subjecte autònom i mira amb desafecció als altres, als que moren de fam, als que pateixen, als que ploren... El cel s’ha tornat fosc.

Comentaris

Anònim ha dit…
mmm, m´agradat el text. Descrius la societat molt bé, tots als centres comercials i sense pensar en els que pateixen...

T´he trobat al concurs de blogs per a vore a qui votar. El teu m´agradat, l´apuntaré. Tan sols em queda convidarte al meu blog, es de ficció i si t´agrada votal si vols.