PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

28 de juliol 2010

RECORDA'M

Recorda’m quan miris amb ulls de passat, quan pensis que la fantasia i la realitat poden ser amigues, quan l’amor per la paraula es mostri a traves de poemes blaus, quan la mirada d’un net sigui neta i transparent, quan la bellesa d’una flor t’envoli d’un càlid aroma, quan la vellesa doni els primers passos de vida i de mort.

Recorda’m quan el fred de la neu t’esgarrifi la pell, quan trepitges les primeres fulles de la tardor, quan la primavera et porti els primers raig de sol, quan la teva mirada es perdi en la infinitud del mar, durant un dia d’estiu.

Recorda’m quan el vent bufi del nord i del sud, quan la lluna sigui gran o petita, quan un dia de pluja les gotes d’aigua rellisquen per la finestra, quan escoltis una suau melodia, quan una pel·lícula et faci sentir emocions.

Recorda’m quan entre les teves mans descansi un llibre, quan llegeixes la paraula “blau”, quan visitis una llibreria, quan algun llibre surti al teu encontre, quan un llibre oblidat reclami la teva atenció. Recorda’m quan una història inesperada et deixi un bon regust.

Recorda’m quan beguis un vi negre d’olor intens, quan mengis una fruita gustosa, quan entre els teus dits rellisqui la nata desfeta d’un gelat, quan assaboreixis un dinar exquisit, quan la conversa d’un sopar capti la teva atenció.

Recorda’m quan arribi la nit, quan es tanquin totes les llums del món, quan el silenci i la soledat siguin els teus convidats, quan s’aïllen els ulls de la realitat i s’obrin els ulls de la imaginació, quan sentis que un àngel voleteja pel teu damunt. I recorda’m sempre quan passegis pel laberint dels somnis perduts.
Recorda’m quan miris amb ulls de passat!

1 Comments:

  • At dimecres, de setembre 01, 2010 5:46:00 p. m., Blogger Focus said…

    Delicioso el paseo por las letras de este post donde se aúnan las ganas de escribir, con las de soñar y vivir. No sé si perderé algo del sentido porque lo estoy leyendo traducido al castellano. Daré un paseo por tu blog. Un besote.

    http://elbucaro.blogia.com

     

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas