RECORDA'M

Recorda’m quan miris amb ulls de passat, quan pensis que la fantasia i la realitat poden ser amigues, quan l’amor per la paraula es mostri a traves de poemes blaus, quan la mirada d’un net sigui neta i transparent, quan la bellesa d’una flor t’envoli d’un càlid aroma, quan la vellesa doni els primers passos de vida i de mort.

Recorda’m quan el fred de la neu t’esgarrifi la pell, quan trepitges les primeres fulles de la tardor, quan la primavera et porti els primers raig de sol, quan la teva mirada es perdi en la infinitud del mar, durant un dia d’estiu.

Recorda’m quan el vent bufi del nord i del sud, quan la lluna sigui gran o petita, quan un dia de pluja les gotes d’aigua rellisquen per la finestra, quan escoltis una suau melodia, quan una pel·lícula et faci sentir emocions.

Recorda’m quan entre les teves mans descansi un llibre, quan llegeixes la paraula “blau”, quan visitis una llibreria, quan algun llibre surti al teu encontre, quan un llibre oblidat reclami la teva atenció. Recorda’m quan una història inesperada et deixi un bon regust.

Recorda’m quan beguis un vi negre d’olor intens, quan mengis una fruita gustosa, quan entre els teus dits rellisqui la nata desfeta d’un gelat, quan assaboreixis un dinar exquisit, quan la conversa d’un sopar capti la teva atenció.

Recorda’m quan arribi la nit, quan es tanquin totes les llums del món, quan el silenci i la soledat siguin els teus convidats, quan s’aïllen els ulls de la realitat i s’obrin els ulls de la imaginació, quan sentis que un àngel voleteja pel teu damunt. I recorda’m sempre quan passegis pel laberint dels somnis perduts.
Recorda’m quan miris amb ulls de passat!

Comentaris

Aires ha dit…
Delicioso el paseo por las letras de este post donde se aúnan las ganas de escribir, con las de soñar y vivir. No sé si perderé algo del sentido porque lo estoy leyendo traducido al castellano. Daré un paseo por tu blog. Un besote.

http://elbucaro.blogia.com