PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

15 de setembre 2010

LA FOTOGRAFIA D'UN PRESIDENT

La fotografia d’un President,

El silenci sempre és productiu, enriqueix el món neuronal i potencia la creativitat. El rellotge camina a poc a poc. Les temperatures continuen elevades. En Marc assegut plàcidament a la cadira llegeix la secció de política. Al passar la pàgina hi veu una fotografia del President de la Generalitat: Josep Montilla. En Marc pensa que aquest home és un home que ha sabut enfrontar reptes i saltar límits, que ha sabut confrontar-se amb els detractors, que ha fet de les paraules fets, i dels fets accions que han beneficiat als que hi vivim en aquesta terra.

Un home amic de silencis productius; de silencis que més que mirar observen; de silencis que saben distingir allò bo d’allò dolent. Un home que des de la seva ideologia socialista ha fet camí i ha contribuït al creixement de Catalunya; un home que ha estat acompanyat d’un ample sentiment de responsabilitat, d’un fort esperit de sacrifici i d’una gran capacitat de treball.

Amb tarannà cordial i humà en Josep Montilla encara que vulgui passar desaparegut regala somriures tímids i transparents que li fan mostrar-se com una persona de ferms conviccions i nobles qualitats. Un home sòlid i resistent que ha sabut i sap que el present i el futur es construeix col·lectivament, que ha sabut i sap estendre la mà al diàleg per la millora social, sanitària, laboral, econòmica, cultural... de Catalunya, que ha treballat i treballa amb rigor pel catalanisme del Segle XXI amb el tema de l’Estatut, que ha sabut i sap que el coneixement és l’eina que permet fer de la política: art i creació. En definitiva un home que sap que la riquesa d’un ésser humà resideix en les reflexions honestes del seu cor.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas