EL DOCTOR FLAVIO


Estic en un dels passadissos que porten als quiròfans d’urgències i just en aquest moment veig passar pel passadís de l’esquerra al doctor Flavio amb el seu equip mèdic. És l’hora de visita. El doctor Flavio porta el departament de traumatologia. Voleu conèixer una mica més al doctor Flavio?
Existeixen moltes classes de persones, però hi ha una distinció que a mi, personalment, m’agrada molt: les persones amb llum blanca o les persones amb llum fosca. Si allò que en el renaixement s’aplicava al parlar del món: un món de llum o un món de tenebres. Doncs si, el doctor Flavio pertany a la primera classe, és un home de llum en un món de tenebres. Us he dir que corre el remor que el doctor Flavio ha demanat un trasllat d’hospital. L’altra dia un company em va comentar amb certa apatia que si el doctor al final decidia marxar, l’hospital es ressentiria, no tan sols per la seva feina sinó també pel seu tracte a nivell humà.
El doctor Flavio és un home amb una mentalitat ràpida i una intuïció oberta; el somriure quasi sempre està present als seus llavis. Quan et mira veus que els seus ulls estan plens de pols estel•lar. Sap desplegar el seu atractiu tant en la relació amb els sues pacients com als seus col•legues de professió però si preguntem a qualsevol de les infermeres la immensa majoria coincidirà en què és un home que sap escoltar i respectar als demés, doncs té la gran qualitat de gaudir d’una càlida tolerància. El doctor Flavio posseeix una estranya simpatia d’esperit que fa que confies en ell sense cap mena de dubte. És un home sensible al dolor i al patiment aliè, i percep vívidament les emocions de les persones amb les que es relaciona; sap arribar al cor de les persones de manera natural i espontània, i això forma part del seu encant personal.

Ah! per cert el doctor Flavio té un aroma especial!

Comentaris