PARAULES AMB AROMA

Tinc una planta i l'acabo de batejar amb el nom d'Aroma. El seu perfum embriaga de tal forma que les hores es desdibuixen en un temps, on les agulles del rellotge marquen minuts inexistents. Les seves fulles desprenen energies que no es deixen veure però que impregnen l'espai de poesia. Aroma és menta, aroma és amistat.

01 de març 2012

MOMENTS


MOMENTS:

Hi ha moments que s’imposen, que marquen una centralitat i tot s’atura en aquests moments clars i concrets. I llavors veiem la veritat que durant anys ha restat oculta a la nostra mirada. El vel ha caigut i no podem fer marxa enrere. En aquests moments som posseïdors de la veritat. Una veritat que potser no sigui tan tolerable com voldríem, que no sigui la veritat que ens agradaria però és la veritat.
I sentim com el fred es cola per l’ànima al descobrir que la relació entre tu i jo està enllestida, tancada, terminada, acabada.
I abans que el moment marxi i la nit m’atrapi en la seva indiferència m’acomiado de tots els moments que vaig compartir al llarg del nostre lligam.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home

 
contador de visitas
contador de visitas