EL PREU D'UN SOMRIURE

Quan els extrems oposats, quan la dualitat desapareix, quan el dos es fa un, tots els laberints desapareixen, el viatge i el viatger són al mateix temps.
Al nostre viatger tot tipus de fronteres li resulten intrigants, i sent curiositat per conèixer allò que separa al heroi del vilà, la desgracia de la fortuna, el triomf de la derrota, allò humà d'allò diví. Accepta el desafiament d'explorar els seus territoris interns i acompleix el repte plantejat pel vells alquimistes, no vol trobar or, perquè ell és la matèria a transmutar, i vol portar llum a alguns dels seus espais personals que resten a les fosques.
El camí més llarg comença amb un sol pas, ell pensa que no pot canviar el món i, és veritat; però si pots contribuir a què el món canviï. De la mateixa manera, no pot fer que l'amor hi sigui present en totes les coses, però si que pot posar-lo en tot allò que fa. Donar i rebre és un moviment compassat, un compàs d'equilibri en el que es mou la vida. Sempre es pot donar quelcom i no fa falta que aquell quelcom sigui material o tingui un preu seguit de "0". Allò millor de la vida és gratis,

quan costa un somriure?

Comentaris